control ejaculare prematura

Control ejaculare prematura

Ejacularea prematura presupune imposibilitatea barbatului de a-si putea controla penisul, deci momentul ejacularii. Un bun mod de a elimina ejacularea prematura il reprezinta obtinerea controlului asupra ejacularii, control ce va va oferi posibilitatea prelungirii actului sexual, placerile fiind mult mai intense si de mai lunga durata.

Contolul asupra momentului ejacularii se poate obtine atat prin exercitiu, stimularea penisului in mod repetat pana la o buna cunoastere a penisului, sau mai usor printr-un tratament adecvat cu o crema, spray sau pastile contra ejacularii premature. Acest tratament presupune o usoara desensibilizare la nivelul penisului ce va va oferi control asupra penisului, excitatia fiind suportabila mai multa vreme, fara a simti nevoia ejacularii. Astfel veti putea prelungi actul sexual, erectia mentinandu-se totodata puternica pana la final. Obtinerea controlului asupra ejacularii poate fi dorit si de barbatii care vor sa obtina o anumita senzatie, momentul in care ambii parteneri au un orgasm concomitent fiind considerat mai satisfacator si mai placut.

Controlul asupra ejacularii prezinta o serie de avantaje atat pentru partenera cat si pentru el. Actele sexuale vor fi mult mai lungi, deci vor aduce mai multa placere sexuala si un orgasm intensificat. satisfactia fiind deplina pentru amandoi. Totodata ejacularea prematura va fi eliminata, potenta barbatului restabilindu-se in limitele normalului, acesta recapatand increderea in sine si prorpiile forte. Controlul asupra ejacularii premature reprezinta chiar un avantaj, pe langa eliminarea ejacularii premature, insa cu un tratament eficient orice barbat poate avea astfel de performante sexuale.