probleme legate de ejaculare prematura

Probleme ejaculare prematura

Ejacularea prematura inseamna o serie de probleme atat in viata sexuala a cuplului cat si afectarea bunei intelegeri ale partenerilor, frustrare si anxietate. Ejacularea prematura inseamna scaderea increderii barbatului in propriile forte, actele sexuale fiind din ce in ce mai putin satisfacatoare, ducand la randul lor la mai putina satisfactie sexuala, creeandu-se un cerc vicios pentru barbatul si potenta acestuia.

Problemele cauzate in viata sexuala de cuplu inseamna insatisfactie sexuala pentru partenera ce va duce de cele mai multe ori la neintelegere, chiar la instabilitatea cuplului in sine. Totodata fertilizarea va fi imposibila, penisul ce nu ejaculeaza in vagin sau chiar penisul ce nu ejaculeaza la un anumit stadiu de excitate al partenerei creeaza o problema de fertilizare, scazand probabilitate unui succes. O alta serie de probleme ale ejacularii premature se desfasoara la nivelul psihologic al barbatului, acesta simtindu-se mai putin barbat, evitand orice discutie despre sex, evitand chiar si actele sexuale in sine de frica unui nou esec, adica de o noua ejaculare prematura nedorita.Imposibilitatea satisfaceii patenerei reprezinta poate cea mai grava problema a sexualitatii masculine, orgoliul fiind atacat, el considerand aceste ejaculari o probleme de impotenta a penisului.

Ejacularea prematura inseamna totodata insatisfactie actele sexuale fiind din ce in ce mai rare si mai rapide, esecurile anterioare generand noi esecuri in ceea ce priveste ejacularea prematura.

Pentru evitarea tuturor problemelor ce le aduce cu sine ejacularea prematura se recomanda inceperea unui tratament imediat de la depistarea problemei, pentru ca viata sexuala de cuplu sa revina la normal, placerea sexuala sa fie puternica iar potenta penisului sa fie un motiv de lauda nu de rusine.