simptomele pentru ejaculare prematura

Simptome ejaculare prematura

Ejacularea prematura nu prezinta o serie de simptome de care sa sintem cont, insa un penis incontrolabil ne poate da de banuit in a avea aceasta disfunctie sexuala. Un penis prea usor de excitat poate ejacula prematur, involuntar, inainte ca barbatul sa-si doreasca acest lucru. Ejacularea prematura inseamna de fapt o excitatie deosebit de puternica, intr-un timp scurt de la un stimul sexual minim. Se va simti o erectie deosebit de puternica imediat dupa o excitatie minima, barbatul neputand control penisul in nici un fel. Acesta se poate zice ca reprezinta principalul simptom aj ejacularii precoce. Aceasta ejaculare prematura nu poate fi controlata, erectia deasemenea fiind prea puternica pentru a putea fi mentinuta mai multa vreme, actul sexual desfasurandu-se in maxim 5 minute, fiind o experienta deosebit de neplacuta pentru amandoi.

Un al simptom al ejacularii premature il reprezinta repetarea in mod regulat al acestei ejaculari, cazurile izolate de ejaculare prematura nefiind o problem de ingrijorat. Ejacularea prematura se stabileste si in functie de satisfactia sexuala a partenerei, fiecare cuplu avand o anumita nevoie pentru o satisfactie deplina. Ejacularea prematura inseamna in primul rand un control minim sau inexistent al penisului, erectiei si ejacularii, aceastea putand fi considerate si principalele simpotme ale existentei unei ejaculari premature.

Tot printre aceste simptome se numara si o excitatie maxima la un stimul minim al penisului, acest stimul putand consta in abosult orice, barbatul devenind deosebit de excitat, erectia puternica ducand rapid catre o ejaculare prematura. Orice situatie ce aduce insatisfactie cuplului datorita unei ejaculari inainte de vreme, da un semn de alarma pentru prezenta ejacularii premature.